Rolada bezowa zawsze sprawia bardzo eleganckie wrażenie. To prawdziwa hrabina wypieków – piękna, nieco tajemnicza i budząca respekt. Prezentuje się zawsze wytwornie i z powodzeniem może zagrać pierwsze skrzypce na stoliku bankietowym. Szczególnie w takim romantycznym lawendowym wykończeniu, jakie proponuje nam nasza ekspertka Ewa Drzewicka-Łyżwa!
Rolada bezowa z musem lawendowym od Ewy niewątpliwie jest prawdziwą damą. Dobrze przygotowana beza bez problemu pozwoli się zawinąć, a pięknie wybarwiony mus zachwyci każdego – nie tylko łasucha. Ta rolada wygląda po prostu zjawiskowo. Oczywiście możecie przełożyć ją innym musem czy kremem, zachęcam do eksperymentowania z roladami, bo są bardzo wdzięcznym obiektem do podejmowania smakowych prób.
Rolada bezowa świetnie prezentuje się na słodkich stołach i w boksach degustacyjnych, czy bankietowych. Jest świetnym wyborem na deser po rodzinnym obiedzie, na świąteczny podwieczorek i jako prezent dla gospodarzy.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!